detector.media
14.01.2015 09:17
«Право на владу» і «Чорне дзеркало» повернуться в ефір наступного тижня
«Право на владу» і «Чорне дзеркало» повернуться в ефір наступного тижня

Наступного тижня в ефір після відпустки повернуться суспільно-політичні ток-шоу «Право на владу» («1+1») і «Чорне дзеркало» (НІС, «Інтер»).

 

Другий сезон політичного ток-шоу «Право на владу» стартує на телеканалі «1+1» 22 січня. Програма виходитиме по четвергах о 22:30. Про це йдеться в анонсах каналу «1+1».

 

Політичне ток-шоу «Чорне дзеркало» з Євгенієм Кисельовим повернеться після новорічних канікул в ефір телеканалу «Інтер» 23 січня. Програма виходитиме по п'ятницях. Про це «Детектор медіа» повідомив Лаврентій Малазонія, головний редактор новинного продакшну НІС, що виробляє проект для каналу «Інтер».

 

Суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» з Андрієм Куликовим уже повернулося в ефір телеканалу ICTV після новорічної відпустки цієї п'ятниці, 12 січня.

 

Наразі невідомо, чи повернеться в ефір та на якому каналі ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії», яке торік виходило на Першому національному і каналі «24». Як відомо, Національна телекомпанія України не продовжила угоду із «Савік Шустер студією» на 2015 рік.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», «Савік Шустер студія» веде переговори з телеканалом «Україна» та іншими каналами. Зв'язатися із Савіком Шустером «Детектор медіа» поки що не вдається.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY