detector.media
13.01.2015 14:10
На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»
На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»

У неділю, 18 січня, на телеканалі НЛО TV стартує тревел-шоу власного виробництва «Єврочекін». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За концепцією, двоє ведучих подорожують Європою на автомобілі. Їхня мета - «відвідати 20 країн і відчути всі переваги та труднощі неорганізованого автотуризму, дізнатися неписані правила життя і відпочинку у різних країнах, поспілкуватися з українцями, що живуть закордоном та раз і назавжди вирішити суперечку "чи краще там, де нас немає"».

 

Ведучі - Андрій Прєдєлін і Дмитро Ворожко. «Андрій - прогресивний і сучасний, вільно говорить п'ятьма мовами, мріє побачити Україну повноцінним членом Європейського Союзу. Діма живе стереотипами пострадянського простору, найбільше любить Україну і все українське і дуже скептично ставиться до вступу нашої країни до ЄС», - анонсує телеканал.

 

Під час перегляду тревел-шоу телеглядачі з'ясовуватимуть інформацію практичного характеру щодо того, що таке «зелена карта»,  що робити, якщо сталося ДТП; як вибрати готель; як заощадити на мобільному зв'язку тощо.

 

 

Виходитиме «Єврочекін» щонеділі о 16.55.

 

Нагадаємо, 7 грудня на телеканалі НЛО TV відбулась прем'єра мультсеріалу власного виробництва «Біба і Боба».  Проект буде виходити в ефірі НЛО TV щонеділі о 22.45. Героями комедійного мультсеріалу стали двоє своєрідних хлопців, які живуть у великому місті і готуються до вступу у ВНЗ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY