detector.media
12.01.2015 13:23
Фотокореспондент дніпропетровського порталу 056.ua потрапив до лікарні через побиття
Фотокореспондент дніпропетровського порталу 056.ua потрапив до лікарні через побиття

11 січня у Дніпропетровську під власним будинком побили фотокореспондента інтернет-видання 056.ua Сергія Дівєєва. Про це повідомляє сайт 056.ua.

 

Інцидент начебто спровокувало зауваження пана Дівєєва сусіду по будинку, який припаркував автівку так, що її не можна було обійти.

 

«Ми з родиною йшли в гості до кума, який живе в сусідньому під'їзді. Коли вийшли зі свого під'їзду, побачили іномарку, що перегородила прохід. Я ввічливо попросив водія авто прибрати машину. Але замість нормальної реакції водій накинувся на мене», - розповів фотограф.

 

За словами Сергія Дівєєва, нападник був дуже агресивним, погрожував своїми зв'язками і стверджував, що він - співробітник міліції при виконанні.

 

«Він схопив мене за руки і приклав головою в обличчя», - сказав фотокореспондент.

 

Пан Дівєєв отримав травми голови і зараз перебуває в лікарні.

 

Коли на місце події під'їхали співробітники міліції, нападник, як пише видання, вже не стверджував, що він працює в міліції.

 

Фотокореспонден подав заяву у міліцію за фактом нанесення йому тілесних ушкоджень.

 

Нагадаємо, 5 листопада в Херсоні п'ятеро невідомих осіб побили журналіста, члена Незалежної медіапрофспілки України Валерія Миронюка. Журналіст зробив водію однієї з автівок, які стояли на пішохідному тротуарі, зауваження та попросив прибрати машини з пішохідної частини. У відповідь з легковика вискочило п'ятеро невідомих та почали бити журналіста.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY