detector.media
09.01.2015 16:40
Міліція підозрює, що пожежа в «Кінопанорамі» виникла через несправне електрообладнання
Міліція підозрює, що пожежа в «Кінопанорамі» виникла через несправне електрообладнання

Міліція не виявила жертв та потерпілих у кінотеатрі «Кінопанорама», де 8 січня сталася пожежа. Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків із громадськістюГУМВС України в Києві.

 

Тим часом встановлюються причини пожежів кінотеатрі, а відомості про інцидент внесено до журналу Єдиного обліку Печерського районного управління столичної міліції. Перевірка триває.


За даними міліції, загоряння трапилося 8 січня увечері. Згідно попередніх висновків працівників МНС, ймовірною причиною виникнення пожежі стало несправне електрообладнання.

 

Нагадаємо, за даними «Громадського телебачення», полум'я у великому залі «Кінопанорами» спалахнуло під час показу стрічки «Нова подружка» Франсуа Озона. До цього призвело загоряння старого проектора, внаслідок чого вогонь охопив пульт і режисерський стіл. Загасили його охоронець і два глядачі з залу. Загалом, на сеансі були присутні близько 20-ти поціновувачів Озона.

 

Найближчим часом великий зал «Кінопанорами» не працюватиме. 

 

Як писала «Детектор медіа», під час кінофестивалю «Молодість» «Кінопанорама» зазнала тиску. Невідомі чоловіки в камуфляжі з нашивками «Правого сектора» зірвали показ фільму «Макс та інші» з програми кінофестивалю «Молодості» Sunny Bunny (фільми на ЛГБТ-тематику). Це сталося невдовзі після підпалу кінотеатру «Жовтень», де в одному з залів демонструвався фільм «Літні ночі» з програми кінофестивалю «Молодість» Sunny Bunny.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.hromadske.tv

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY