detector.media
06.01.2015 15:06
Телеканал «Футбол 1» покаже наживо церемонію вручення «Золотого м’яча-2014»
Телеканал «Футбол 1» покаже наживо церемонію вручення «Золотого м’яча-2014»

У понеділок 12 січня на телеканалі «Футбол 1» відбудеться пряма трансляція церемонії вручення нагороди FIFA «Золотий м'яч-2014» (Ballon d'OR 2014). Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Трансляція розпочнеться о 19.30.

 

Щорічна церемонія нагородження найкращих футболістів та тренерів світу пройде у швейцарському Цюріху у наступних номінаціях:  Найкращий футболіст та футболістка року; Найкращий тренер чоловічої та жіночої команди; Гол року (Премія Пушкаша); Нагорода президента FIFA; Нагорода Fair-Play; Символічна збірна року за версією FIFA.

 

Найпрестижнішу нагороду «Золотий м'яч» отримає гравець, який набрав найбільшу кількість голосів тренерів та капітанів національних збірних, а також провідних спортивних  журналістів. Трійка найкращих вже відома. Мануель Нойєр увійшов до кола головних претендентів на трофей завдяки своїй грі на Мундіалі у складі збірної Німеччини, яка виграла Кубок світу. Кріштіану Роналду став одним із творців десятої перемоги «Реала» у Лізі чемпіонів, а також кращим голеадором турніру. Ліонель Мессі був визнаний кращим гравцем Чемпіонату світу, а також побив десятки рекордів - у тому числі, став топ-бомбардиром в історії іспанської Прімери.

 

 

Нагадаємо, у 2015 році вартість передплати телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» для кабельних, супутникових та IPTV-провайдерів залишається на рівні 2014 року. Однак вона зафіксована в доларах, тож у гривні ціна зросте. Про це йдеться в повідомленні прес-служби телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2», які входять до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY