detector.media
06.01.2015 11:33
Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому
Кіноверсія концерту «Океану Ельзи» від Film.ua вийде в прокат у лютому

Кіноверсія київського концерту українського рок-гурту «Океан Ельзи», знята кінокомпанією Film.ua, вийде в український кінопрокаті у лютому. Про це йдеться у блозі директора по маркетингу і PR Film.ua Group Поліни Толмачової на сайті компанії.

 

Водночас дата прем'єри повнометражного документального кінофільму про рок-гурт «Океан Ельзи» «Океан Ельзи. Backstage»  поки що невідома, уточнили «Детектор медіа» в прес-службі Film.ua.

 

«У травні ми розпочали унікальний проект - зйомкам документального фільму про Океані Ельзи. А в червні ми задокументували київський концерт ОЕ на НСК Олімпійський. Британський оператор, зйомка на 22 камери, 16 мікрофонів ... Ми поставили завдання передати енергію стадіону, заповненого 75000 глядачів. І вже в лютому ми представимо цей проект в кінотеатрах. Це буде вперше в історії України», - написала у своєму блозі пані Толмачова.

 

Як писала «Детектор медіа», про зйомки документального фільму стало відомо у червні цього року. Режисером виступив відомий документаліст Сергій Буковський. Оператор-постановник Сергій Михальчук, звукооператор Сергій Степанський.

 

Основою фільму стануть унікальні зйомки концертів ювілейного всеукраїнського туру групи в шести містах країни минулого року: емоції  тисяч глядачів, робота музикантів, бекстейдж, репетиції, саундчеки. Також до фільму увійдуть архіви, зібрані гуртом за два десятиліття існування, а також інтерв'ю з музикантами.

 

Для концертних зйомок в Києві залучили відомого британського оператора-постановника Енді Хорнера. У виробництві цього проекту використовували найпотужнішу в Україні пересувну телевізійну станцію, телескопічні крани, радіокеровані гелікоптери та інші провідні технології.

 

Раніше власник Film.ua Group Сергій Созановський зазначав, що компанія завершить документальну стрічку про «Океан Ельзи» до весни 2015-го.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY