detector.media
05.01.2015 18:00
«Любимое радио» започатковує проект підтримки молодих виконавців «Разом ми сила!»
«Любимое радио» започатковує проект підтримки молодих виконавців «Разом ми сила!»

З 1 січня радіомережа «Любимое радио», що входить до радіохолдингу Business Radio Group (BRG), разом із програмним директором Костянтином Арсенюком, започаткували новий соціальний проект «Разом ми сила!». Про це повідомляє піар-служба радіохолдингу.

 

Проект спрямовано на підтримку молодих українських виконавців. Усі охочі мають можливість надіслати демо-записи своїх пісень на адресу проекту: razom@brg.ua. Найталановитіші будуть оголошені в ефірі та потраплять у ротацію радіостанцій Business Radio Group.

 

«Для того, щоб в ефірі звучав тільки якісний продукт, на базі BRG спеціально відкрито продакшн-студію та залучено до роботи найкращих аранжувальників України», - повідомляють у радіохолдингу.

 

«Business Radio Group щиро прагне зробити вітчизняний музичний продукт ще кращим і якіснішим та запрошує всіх бажаючих спонсорів і меценатів для співпраці у новому соціальному проекті "Разом ми сила!"», - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, в жовтні 2014 року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала в ефірі «Любимого радио» зменшення квоти української музики до 37% (за законом має бути щонайменше 50%), але не стала карати радіостанцію, бо не захотіла «створювати прецедент».

 

Наприкінці грудня Business Radio Group і радіохолдинг «Люкс» увійшли до індустріального об'єднання «Радіокомітет».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY