detector.media
03.01.2015 13:38
Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов
Зйомки серіалу «Гвардія» для каналу «2+2» майже закінчено - Олексій Горбунов

Зйомки 12-серійного серіалу «Гвардія»,  який виробляє телеканал «2+2» спільно з компанією «Президент фільм Україна», добігають кінця. Про це в ефірі Радіо Свобода розповів кіноактор Олексій Горбунов, який виконує в проекті роль добровольця Деда.


Пан Горбунов також наголосив, що серіал має невеликий бюджет і знімається на патріотизмі та ентузіазмі.


«У нас був то мороз, то сніг, то дощ. Молодь з багнюки не вилазила. Але люди з таким ентузіазмом! Я дуже сподіваюся, що вийде картина... У кожного свій фронт. Молодь і вся група, яка знімає це кіно, не жалкує себе, працюючи до сьомого поту. Нехай це буде маленький приклад для того, щоб хоч якось це зрушити», - розповів він.

 

Актор вважає, що допомагати розвитку українського кіно має насамперед вітчизняний бізнес. Олексій Горбунов переконаний, що в Україні вдосталь талановитих кінодіячів, але бракує коштів на виробництво фільмів.


«Режисери у нас є. Але у нас безліч і акторів, і сценаристів. У нас умов немає, щоб ці люди розвивалися. І кращих треба брати. Не кумів, братів і сестер, а найкращих талановитих людей...», - зазначив він.


Нагадаємо, раніше відомий актор українського походження Олексій Горбунов вирішив відмовитися від участі у зйомках російських фільмів.

 

Як писала «Детектор медіа», «Гвардія» - це історія про перших добровольців, які після кривавих подій на Майдані відгукнулися на заклик записатися до лав Національної гвардії України. «Різні за віком, соціальним статусом, сімейним станом, вони відправилися в тренувальний табір. Тут різношерсті, а іноді конфліктні хлопці повинні пройти школу справжнього бійця. Чи зможуть кадрові військові і новобранці, які ще вчора стояли по різні сторони барикад, стати єдиною командою, здатною захистити свою країну?», - анонсували новий серіал на каналі «2+2».

 

У головних ролях - Олексій Горбунов, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Костянтин
Шафоренко, Вано Янтабілідзе
. Головний сценарист картини - Микола Рибалка («Хайтарма», «Двоє», «Дот», «Чемпіони з підворіття», «Куплю друга» та ін), режисер - Олексій Шапарев («Київський торт», «Ескімоска», «Ціна Свободи» та ін.), оператор - Анатолій Химич.

 

Зйомки проекту «Гвардія» стартували 1 грудня. Видання «Дуся» минулого місяця публікувало репортаж зі знімального майданчика серіалу.

 

«Детектор медіа»

Фото - Андрій Дубчак, «Радіо Свобода»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY