detector.media
01.01.2015 21:48
Юрій Стець домагатиметься заборони допуску в український телеефір осіб, які шкодять Україні
Юрій Стець домагатиметься заборони допуску в український телеефір осіб, які шкодять Україні

Міністр інформаційної політики Юрій Стець домагатиметься заборони допуску в український телеефір осіб, які шкодять Україні або публічно підтримують її опонентів.

 

«"Інтер", 5-й канал, «1+1», Перший національний - байдуже. З початком нового сесійного тижня ініціюватиму законопроект щодо поширення на ЗМІ визначення персона нон-ґрата», - написав він у на своїй сторінці у Facebook.

 

«Якщо людині заборонено в'їзд, то це має стосуватися в тому числі і спроб "впхатися" в Україну за допомогою телевізора, - зазначив Стець. - Переконаний, законопроект через Раду проведу. А до того просив би медіаменеджерів вимкнути касові апарати в голові і віднайти шухлядку з патріотизмом у мізках. Слава Україні!», - написав він.

 

При цьому в інтерв'ю телеканалу «112 Україна» Стець сказав, що не може вимагати позбавити телеканал «Інтер» ліцензії на мовлення, бо це можуть розцінити як тиск на Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

У свою чергу, екс-міністр культури Євген Нищук написав на своїй сторінці у Facebook, що новорічний ефір лише підтвердив інформаційну політику «Інтера», коли «контент демонструє яскраву насмішку над усім нашим народом». «На жаль, вплинути на комерційне ЗМІ досить непросто - певні "пригодовані" спеціалісти одразу починають говорити про цензуру, - зазначив він. - Саме тому на високому державному рівні зараз необхідно говорити не просто про позбавлення когось ліцензії, а про розробку системного підходу щодо запобігання подібним випадкам в українських ЗМІ, про системне очищення ефірів та шпальт газет від осіб-українофобів, які перебувають під санкціями».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY