detector.media
31.12.2014 12:31
У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм
У новорічну ніч «112 Україна» презентує власний документальний фільм

У новорічну ніч телеканал «112 Україна» презентує в ефірі документальну стрічку власного виробництва під назвою «14». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«14» - це документальний спецпроект команди телеканалу «112 Україна» про найголовніші події, якими запам'ятався 2014 рік. Чотирнадцять ведучих та кореспондентів каналу у чотирнадцяти авторських серіях документального кіно підіб'ють підсумки року, що минає. Кожна серія - окрема історія про події або явища 2014 року. Журналісти і ведучі телеканалу створювали цей проект близько двох місяців. Для багатьох авторів - це перший досвід у документальному форматі.

 

Спецпроект вийде в ефір у новорічну ніч о 00:05. Повтор фільму - вранці 1 січня, а також у неділю, 4 січня, о 22:00.

 

Перед показом фільму «14» канал «112 Україна» до останньої секунди працюватиме наживо. До студії завітають експерти і політики, які аналізуватимуть рік, що минає. Телеглядачі каналу у прямому ефірі побачать, як країна та світ зустрічають новий рік: «112 Україна» робитиме прямі включення з центральних майданчиків міст і Софійської площі, де стоїть головна ялинка країни.

 

«Попри офіційні свята, телеканал "112 Україна" триматиме руку на пульсі найважливіших соціально-політичних подій України та світу і вранці 1 січня повернеться до висвітлення подій у форматі прямого ефіру», - повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, що 5 канал у новорічну ніч рівно опівночі покаже спецвипуск програми «Час. Підсумки тижня», присвячений найважливішим подіям, які сколихнули Україну у 2014 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY