detector.media
31.12.2014 11:10
У новорічну ніч 5 канал покаже найяскравіші кадри минулого року
У новорічну ніч 5 канал покаже найяскравіші кадри минулого року

У новорічну ніч, 31 грудня, рівно опівночі 5 канал покаже спецвипуск програми «Час. Підсумки тижня», присвячений найважливішим подіям, які сколихнули Україну у 2014 році. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На думку журналістів 5-го каналу, 2014-й був роком руйнації міфів і, в першу чергу, українських. Редакція програми «Час. Підсумки тижня» виокремила кращі сюжети з найяскравішими кадрами минулого року: втрата Криму, яка стала, фактично, очищенням для українського війська на півострові; зміцнення власних кордонів задля збереження цілісності держави; готовність українського суспільства до виконання умов люстрації; сепаратизм; вибори і зміна курсу країни; війна на Сході України та занепокоєність і стурбованість світу як відповідь на військову агресію Росії.

 

«У новорічну ніч запропонуємо нашим глядачам ті теми, котрі вплинули на наше життя у 2014-му. За 365 днів український народ пережив те, що інші народи переживають десятиліттями. Перемоги, поразки, досягнення і помилки - всього було багато. Усе це варто пам'ятати. І варто аналізувати. Зробивши висновки з року минулого, ми точно зможемо зробити кращим рік Новий», - вважає редактор програми Ірина Герасимова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY