detector.media
30.12.2014 14:17
Вартість каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» для провайдерів зафіксовано в доларах на рівні 2014 року
Вартість каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» для провайдерів зафіксовано в доларах на рівні 2014 року

У 2015 році вартість передплати телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» для кабельних, супутникових та IPTV-провайдерів залишається на рівні 2014 року. Однак вона зафіксована в доларах, тож у гривні ціна зросте. Про це йдеться в повідомленні прес-служби телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2», які входять до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна».

 

При цьому для провайдерів діє система знижок, яка залежить від абонентської бази оператора. Канали продаються в одному дистрибуційному пакеті.

 

Раніше низка асоціацій провайдерів поскаржилася на те, що ціни на канали «Футбол 1» і «Футбол 2» прив'язані до долара і вартість прав на ретрансляцію каналів з 1 січня збільшиться у 2-3 рази в $ або 4-6 разів у гривні. Тоді ж «Детектор медіа» звернулася до прес-служби холдингу «Медіа Група Україна» з проханням прокоментувати цінову політику каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» і нарешті отримала відповідь.

 

«У 2015 році ціна на канали «Футбол 1»/«Футбол 2» для кабельних, супутникових та IPTV-провайдерів залишається на рівні 2014 року, - розповів директор телеканалів Олександр Денисов. - Договірні умови для провайдерів залишилися на колишньому рівні: вартість за обидва канали становить 0,25 центів (в еквіваленті). При цьому діє система знижок, яка залежить від обсягу абонентської бази оператора. Відповідно, знижки можуть сягати 40% від базової вартості. Важливо, щоб наш телеглядач знав, що телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» прагнуть зберегти ціну якомога доступнішою».

 

Як писала «Детектор медіа», із січня 2015 року телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» відмовляються від прямої реклами в ефірі на користь розміщення преміального спонсорства, оскільки переходять на платну модель монетизації.

 

«Із 2015 року ми знімаємо рекламні блоки з ефіру телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2», і тепер як такої реклами більше не буде. Це пов'язано з тим, що ми приходимо до моделі платного спортивного телебачення, яка існує в усьому світі: якщо користувач вже заплатив за канали, то, відповідно, більше не повинен платити своєю увагою за перегляд реклами, - розповів Олександр Денисов. - На телеканалах, як і раніше, залишається опція «спонсорство» за прикладом Ліги чемпіонів. Таким чином, у каналів буде 4-5 преміум-спонсорів, але реклами - щогодини по 12 хвилин - більше не буде. Відповідно, футболу в ефірі наших каналів стане більше».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY