detector.media
30.12.2014 11:31
«Радио Вести» запускає спеціальний новорічний ефір «Вінегрет-шоу»
«Радио Вести» запускає спеціальний новорічний ефір «Вінегрет-шоу»

31 грудня «Радио Вести» запускає спеціальний новорічний ефір «Вінегрет-шоу». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Ведучими виступлять Дмитро Терешков і Василіса Фролова.

 

У цій програмі також візьмуть участь усі ведучі радіостанції та будуть представлені всі програми «Радио Вести», присвячені новорічній тематиці.

 

«У спеціальному випуску проекту «За кадром» Вікторія Хмельницька висвітлить тему новорічного кінематографу, в «Елементарно» Костянтин Дорошенко і Дмитро Симонов поговорять з астрологом, екстрасенсом і барменом, розкажуть, чи буде у 2015 році кінець світу, які алкогольні напої можна змішувати і чи правдивою є теорія про «підвищення градуса», а в ефірі «Поза контекстом» Дорошенко і Зарахович побувають у лісі, поспілкуються з оленем і поро змірковують, що краще - святкувати разом з усіма чи самим придумувати собі свята. Також слухачів очікує ефір з головним символом Нового року - у «Війну світів» Тетяна Гончарова та Костянтин Дорошенко запросять Діда мороза», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Новорічний ефір триватиме з 13:00 до 01:00.

 

Нагадаємо, що на «Радио Вести» щодня з 22 по 31 грудня виходить проект головного редактора радіостанції Олександра Іллерицького «12 місяців», у якому «Радио Вести» підбиває підсумки 2014 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY