detector.media
30.12.2014 11:04
ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії
ZIK транслюватиме новорічний концерт із Віденської філармонії

1 січня 2015 року о 12:15 телеканал ZIK покаже пряму трансляцію традиційного новорічного концерту Віденської філармонії, який транслюватиметься на понад 90 країн світу. В Україні на телебаченні цей концерт покажуть уперше, повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, що 1 січня 2014 року відбулася радіотрансляція новорічного концерту Віденської філармонії на Українському радіо - вперше в історії Національної радіокомпанії України.

 

«Ідея проводити концерти виникла в складні періоди в історії Австрії (вперше концерт відбувся в 1939 році). Та в подальшому, у наступні десятиліття, їх популярність у світі лише зростала, - повідомляється на офіційному сайті Віденської філармонії. - Сьогодні мільйони людей у всьому світі завдяки телебаченню проводять Новий рік у радісній та оптимістичній атмосфері тонкої, але глибокої за характером музики».

 

У програмі концерту-2015 - наживо виконання численних творів Йоганна Штрауса-батька, Йоганна Штрауса-сина, Едуарда і Йозефа Штраусів. Також твори Франца фон Зуппе і Ганса Крістіана Лумбю. Оркестром Віденської філармонії керуватиме індійський диригент Зубін Мета.

 

«Ми переконані, що показ святкового концерту у Віденській філармонії стане чудовим новорічним подарунком для наших глядачів, які зможуть насолодитися віртуозним виконанням найвизначніших творів світової класики», - йдеться у повідомленні прес-служби ZIKу.

 

Нагадаємо, що в передноворічний вечір, 31 грудня, о 22:30 телеканал ZIK презентує авторське музичне скетч-шоу «Як лабухи тещу в Москву відправляли». Також у святкові дні телеканал ZIK покаже львівські концерти нових українських альтернативних гуртів. 1 січня о 22:30 в ефірі каналу - концерт електронного гурту Оnuka, 5 січня о 22:35 - театральний перформанс фрік-кабаре Dakh Daughters.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY