detector.media
29.12.2014 15:50
Порошенко проти того, щоб справа Ґонґадзе використовувалася «як елемент у розборках»
Порошенко проти того, щоб справа Ґонґадзе використовувалася «як елемент у розборках»

Президент України Петро Порошенко виступає проти того, щоб убивство Георгія Ґонґадзе використовувалося «як елемент у розборках, які не мають нічого спільного з метою об'єктивного розслідування справи Гонгадзе». Про це він сказав на прес-конференції 29 грудня, відповідаючи на запитання журналіста каналу «1+1», який нещодавно почав висвітлювати та досліджувати справу Ґонґадзе в різних своїх телевізійних проектах.

 

Петро Порошенко також зауважив, що він не проти відкритого судового процесу над виконавцем убивства Олексієм Пукачем і не проти того, щоб були названі імена замовників.

 

«Ви ставите питання, на перший погляд, очевидні. Хто проти відкритого процесу? Нібито, напевно, ніхто не має бути. Хто проти того, щоб назвати замовників? Теж, очевидно, що ні. Я не проти першого і не проти другого. А ви знаєте, проти чого я? Ім'я Георгія Гонгадзе - для мене святе ім'я, я з ним працював. І я проти того, щоб убивство Георгія використовувалося як елемент у розборках, які не мають нічого спільного з метою об'єктивного розслідування справи Гонгадзе. Я думаю, що і ви, і я, розуміємо, про що йдеться», - сказав Президент.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY