detector.media
28.12.2014 11:04
Знімальну групу каналу «24» затримали в банку за приховану зйомку та поскаржилися на них до міліції
Знімальну групу каналу «24» затримали в банку за приховану зйомку та поскаржилися на них до міліції

У Львові знімальну групу телеканалу «24» - журналістку Ірину Папірник та оператора Володимира Квітковського - утримували у відділенні «Дельта Банку» за приховану зйомку і відпустили лише після втручання адвоката. Про це йдеться в сюжеті телеканалу, повідомляє Zaxid.net.

 

Знімальна група телеканалу «24» отримала редакційне завдання відзняти, як працівники «Дельта Банку» розповідають отримувачам соціальних виплат, що наразі коштів у відділеннях немає, і просять почекати або ж віддають суми частинами. Знімальна група, маючи реальну історію, вирішила запитати працівника в операційному відділі, чому не можна зняти 800 грн з картки, кошти на яку ще на початку грудня нарахувала соціальна служба, повідомляє Zaxid.net.

 

У відповідь журналістам сказали: «Я вас розумію, але в нас у касі немає коштів, тому ми всіх записуємо на конкретні дні». Тож негайно грошей зняти не вдалося, тому знімальну групу відправили до начальника відділення. А вже там за приховану зйомку журналістів затримали і викликали міліцію. Журналісти заявляють, що їх незаконно утримували, а відпустили лише після втручання адвоката.

 

Співробітники банку написали на журналістів заяву до міліції. Самі ж представники каналу «24» наголошують, що знімали суспільно важливу тему, хоч і прихованою камерою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY