detector.media
26.12.2014 10:20
У новорічну ніч Перший покаже шоу «Перші на Першому», у наступні дні – європейські концерти, індійське кіно
У новорічну ніч Перший покаже шоу «Перші на Першому», у наступні дні – європейські концерти, індійське кіно

Перший національний підготував до новорічних свят спеціальне програмування: музичні концерти, сучасне індійське й світове кіно, документальні фільми, мультфільми тощо. Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

31 грудня о 21:40 та 1 січня о 01:20 Перший національний пропонує зустрічати Новий рік музичною програмою «Перші на Першому. Новорічне шоу». Під час концерту відбудеться церемонія нагородження талановитих дітей України «Майбутнє нації». У програмі концерту - гурти С.К.А.Й, ВВ, ТНМК і The Hardkiss, виконавці Alyosha, Віталій Козловський, Наталія Могилевська, Еріка та інші. Загалом, у п'ятигодинному шоу візьмуть участь понад півсотні виконавців, а в концертних номерах виступатиме більше чотирьохсот дітей. Ведучі програми - Тімур Мірошниченко, Злата Огневич, Ольга Ніконова та Ніколь Кулік.

 

1 січня о 13:25 в ефір вийде святковий випуск музичної програми «Фольк-music». У ній візьмуть участь фольклорні колективи України, а також гурти «ТаРута», Ot Vinta, «Антитіла», NRavitsa, Віталій Козловський і Тетяна Піскарьова, дует «Анна-Марія», Оксана Пекун, Олександр Злотник та інші. У рамках концерту відбудеться нагородження народних колективів - переможців року.

 

Слухачам сучасної музики Перший національний запропонує концертні програми, підготовлені німецько-французьким телеканалом Arte. А саме: 1 січня о 21:40 - концерт британського музичного колективу London Grammar, 2 січня - концертна програма французького композитора-мінімаліста і диригента Яна Тьєрсена, 10 січня - концерт The Notwist, німецького гурту, що одним з перших вирішив поєднати інді-рок і електроніку, 11 січня - концерт Stranglers в Олімпії.

 

Для дітей Перший у дні зимових канікул о 9:15 показуватиме європейські та світові мультфільми. Зокрема, 1 січня в ефір вийде іспанський мультик «Серце дуба», а 2 січня розпочнеться показ багатосерійного польського мультфільму «Пригоди звіра їжака».

 

З 1 січня Перший національний почне показ сучасних індійських фільмів: «Студент року», «Три ідіоти», «Життя не може бути нудним», «Коктейль». Ці та інші художні й документальні фільми вийдуть на Першому за умовами Договору про передачу прав на трансляцію сучасної продукції індійського виробництва.

 

Також в ефірі Першого в перші дні нового року вийдуть австрійські фільми «Собака на Різдво» і «Дві собаки на Різдво», американські «Три різдвяні казки».

 

Нагадаємо, що на католицьке Різдво, 24 і 25 грудня, Перший національний показував католицькі Різдвяні богослужіння з Ватикану. Різдвяне програмування з нагоди православного Різдва канал оприлюднить згодом.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY