detector.media
25.12.2014 18:18
13 січня на каналі «Україна» стартує програма про шоу-бізнес «Зірковий шлях»
13 січня на каналі «Україна» стартує програма про шоу-бізнес «Зірковий шлях»

13 січня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра програми власного виробництва «Зірковий шлях» про новини зі світу шоу-бізнесу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У ній відомі особистості «поділяться з глядачами своїми історіями успіху, боротьби, любові», зазначає прес-служба каналу.

 

В ефірі телеканалу «Україна» проект ітиме з вівторка по п'ятницю о 9:15, а також у суботу о 10:00. Хронометраж кожного випуску - 30-35 хвилин.

 

«У програмі «Зірковий шлях» - тільки достовірна інформація - без чуток та домислів. Глядачі дізнаються подробиці особистого життя зірок, з ким вони дружать і сваряться, як відзначають дні народження, як виховують своїх дітей. А також - найгучніші скандали і сенсації зі світу шоу-бізнесу», - анонсує нову програму прес-служба.

 

Імена ведучих програми «Зірковий шлях» наразі невідомі, але канал обіцяє озвучити їх незабаром.

 

Нагадаємо, 12 січня на каналі «Україна» розпочне виходити нова програма в жанрі документального розслідування «Реальна містика». На початку року також заплановано старт вокального талант-шоу «Співай як зірка» та реаліті-мейковера «Моє нове життя».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY