detector.media
23.12.2014 12:59
Провайдер «Тріолан» не продовжуватиме договір з каналами «Футбол»
Провайдер «Тріолан» не продовжуватиме договір з каналами «Футбол»

Кабельний провайдер «Тріолан» не планує продовжувати договір з каналами «Футбол» і «Футбол 1», термін якого добігає кінця. Про це сказав співзасновник київської мережі провайдера «Тріолан» Вадим Сидоренко у коментарі виданню «Капітал».

 

Пан Сидоренко нагадав, що компанія «Тріолан» (близько 400 тис. абонентів) почала відмовлятися від платних каналів рік тому, зробивши телебачення безкоштовною послугою, яка надається інтернет-абонентам в якості бонусу. Однак наразі у «Тріолана» ще залишилося 10 платних телеканалів Viasat (включаючи TV1000, Viasat Nature) і телеканал «Футбол», що належить «Медіа Групі України» Ріната Ахметова.

 

«З Viasat у нас був окремий проект. А от з «Футболом» договір скоро закінчується, і новий підписувати ми не маємо наміру», - зазначив Вадим Сидоренко.

 

Нагадаємо, нещодавно низка асоціацій провайдерів поскаржилася на те, що «Медіа Група Україна» вирішила збільшити вартість прав на ретрансляцію каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» у 2-3 рази в $ або 4-6 разів у гривні.

 

Менеджери кабельних мереж заявляють про те, що наступного року українські провайдери платного ТБ можуть відмовитися від дорогих іноземних каналів, таких як Discovery Networks або National Geographiс через інфляцію та економічну кризу.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY