detector.media
19.12.2014 19:08
Яценюк наказав припинити освітлювати зовнішню рекламу на вулицях міст
Яценюк наказав припинити освітлювати зовнішню рекламу на вулицях міст

Сьогодні, 19 грудня, Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що місцеві органи влади мають припинити освітлювати реклами, державні будівлі, центральні вулиці. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на заяву прем'єра журналістам.

 

«Окремо вимагаю від міністерства й органів місцевої влади припинити освітлювати реклами, державні будівлі, центральні вулиці. У той момент, коли вся країна знаходиться у тьмі, у нас в окремих регіонах світлові феєрверки, що є неприпустимим», - сказав Арсеній Яценюк.

 

Він також поінформував, що доручив «персонально міністру» невідкладно вжити заходів для зменшення віялових відключень і забезпечення імпорту електроенергії на прозорих умовах без посередників.

 

Нагадаємо,  За оцінкою та прогнозами Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), у 2014 році обсяги медійного рекламного ринку України впали на 20%, у 2015 році падіння зменшиться і становитиме -1%.  За оцінкою ВРК, найбільше у 2014 році постраждала преса - падіння на 33%. Зовнішня реклама впала на 31%, реклама в кінотеатрах - на 25%, на телебаченні - на 20%, радіо - на 15%. Єдиним сегментом медійного ринку, що виріс, став інтернет - зростання на 3%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY