detector.media
19.12.2014 17:42
«Плюсплюс» створив мультфільми про українські різдвяні традиції
«Плюсплюс» створив мультфільми про українські різдвяні традиції

У День святого Миколая, 19 грудня, дитячий телеканал «Плюсплюс» запустив в ефір короткі мультфільми про різдвяні українські традиції. Спеціальні серії були створені у рамках проекту «Це наше і це твоє», повідомляє прес-служба каналу.

 

Короткі мультфільми покликані розповісти маленьким глядачам каналу, чим відрізняються колядки від щедрівко або що символізують страви на Святвечір. Вони транслюватимуться в ефірі каналу з 19 грудня по 19 січня.

 

«Ми хочемо не просто передати нашим глядачам різдвяний настрій, а занурити їх у чарівний світ українських традицій, що передаються в нашій країні з покоління в покоління. Знання та дотримання цих традицій зближує та зміцнює кожну родину, саме тому про них варто знати та пам'ятати. Якщо діточки зберуться з татами, мамами та бабусями й дідусями та подивляться, як зустрічали Новий рік та Різдво в Україні з покоління в покоління, і якщо завдяки цьому цьогоріч в українських оселях звучатиме більше колядок та щедрівок, ми будемо дуже щасливі», - зазначила генеральний продюсер каналу «Плюсплюс» Іванна Найда.

 

Спеціальний випуск про різдвяні традиції нараховує чотири нові серії та одну з першого сезону про всесвітньо відому мелодію - український «Щедрик».

 

 

Нагадаємо, проект «Це наше і це твоє» стартував в ефірі каналу у травні цього року. 20- та 30-секундні мультфільми розповідали цікаві факти про Україну. Нещодавно канал випустив за мотивами проекту 3D-книжку «Це наше і це твоє». Переглянути мультфільми, а також дізнатися про місця продажу книжки, можна на сайті каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY