detector.media
18.12.2014 12:40
Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»
Канал «Плюсплюс» випустив дитячу книжку про Україну «Це наше і це твоє»

До Дня Святого Миколая у продажу у книжкових мережах з'явилась 3D-книжка для дітей «Це наше і це твоє. Моя перша книжка про Україну», яку випустив канал «Плюсплюс» за мотивами проекту «Це наше і це твоє». Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

«Це наше і  це твоє» - це 3D-книжка-гра, яка розповідає вражаючі факти про Україну, якими можна пишатись. Завдяки яскравим об'ємним ілюстраціям перегляд книжки може стати цікавим заняттям для всієї родини.

 

Автор книжки - генеральний продюсер каналу «Плюсплюс» Іванна Найда.

 

«Я дуже захоплююсь нашою країною, і мені дуже хотілось передати це захоплення нашим дітям. Спочатку були мультфільми, які так і називались - "Це наше і це твоє", які теж розповідали цікаві факти про Україну. Виникла ідея продовжити цю історію й видати книжку. Цей проект був створений як реакція на події останнього року в нашій країні. Події, свідками яких стали і наші діти. Мене  не полишало питання: "Ну як можна не любити таку прекрасну країну?", "Чого нам не вистачає, щоб бути патріотами?". І я подумала, що, можливо, нам чогось не розповіли в дитинстві? От ми і спробували розповісти», - сказала Іванна Найда.

 

Книжка складається з шести 3D-розворотів, на кожному з яких відтворений один із фактів про Україну.

 

 

«Кожній людині - дорослому і маленькому - важливо відчувати приналежність до чогось більшого. Ми - сім'я, ми - люди, ми - українці. Це "ми" - дає опору і впевненість. Приблизно у 2,5-3 роки, коли дитина починає говорити про себе "Я" - в її житті з'являється слово "моє". Чудовий проект каналу "Плюсплюс" - не просто освітній, не просто ігровий. Він в легкій формі допомагає дитині виростити почуття важливості та приналежності до країни. І саме такі гарні проекти допоможуть діткам відчути гордість від того, що вони українці й, одночасно, радість і відповідальність за те, що їм "належить"», - зазначила сімейний психолог Світлана Ройз.

 

Перший наклад книжки - 5 тисяч примірників. У планах каналу також випустити продовження. 

 

«Ідея книжки просто розкішна! Ба більше, я не знаю, як учителі молодших класів і матусі, котрі дають своїм дітям домашню освіту, обходилися без цієї книжки раніше. Деякі факти здивували й мене - і я собі можу тільки уявити, якими барвами заграє уява котрогось малого мудрагелика, коли він прочитає, що соляна печера, звідкіля українці видобувають сіль, настільки велика, що там можна літати на повітряній кулі! І що хтось, власне, уже такі польоти здійснював!», - зазначила дитяча письменниця Надійка Гербіш.

 

Інформацію про місця продажу книжки можна знайти на сайті каналу.

 

Нагадаємо, з 1 грудня дитячий телеканал «Плюсплюс» телегрупи «1+1 медіа» запустив нові анімовані ID із зимовими сюжетами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY