detector.media
16.12.2014 15:05
До 17 грудня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів «Співпраця України з ЄС і НАТО: конкретно про головне»

Інститут світової політики запрошує регіональних журналістів на семінар «Співпраця України з ЄС і НАТО: конкретно про головне», присвячений актуальним питанням європейської та євроатлантичної інтеграції України, який відбудеться 22 грудня у Києві.

 

Учасники семінару матимуть змогу отримати обговорити з провідними експертами у цій сфері труднощі проведення демократичних перетворень в Україні, переваги та виклики європейської інтеграції та особливості висвітлення цих процесів у ЗМІ.

 

Семінар проводився в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє», який реалізується за підтримки міжнародної організації «Інтерньюз» та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Після семінару відбудеться дискусія щодо питань безпеки за участі Міністра закордонних справ України (2007-2009) Володимира Огризка та Посла Канади в Україні Романа Ващука. Крім того, учасники першими побачать відеоролики та графічні матеріали, підготовлені Інститутом світової політики, про співпрацю України і НАТО.

 

Дискусія відбудеться в рамках проекту ІСП «Партнерство має значення», який реалізується за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Метою проекту є просування ідеї співробітництва між Україною та НАТО та пошук нових форматів партнерства.

 

Інститут світової політики компенсує витрати на харчування, подорож та проживання (одна ніч) учасників з регіонів.

 

Для участі в семінарі необхідно надіслати своє резюме до 17 грудня 2014 року на адресу: olga.lymar.iwp@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY