detector.media
16.12.2014 14:29
Після вірусної атаки користувачам українського Facebook рекомендують змінити пароль
Після вірусної атаки користувачам українського Facebook рекомендують змінити пароль

В українській частині світової соціальної мережі Facebook поширюється вірус, що швидко охоплює все більше акаунтів соцмережі. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Вірус розсилає приватні повідомлення з відео за назвою OMG та автоматично поширюється у френдстрічках, позначаючи по 20 користувачів в одній публікації. Варто зачепити такий гіперлінк, і користувач Facebook опиняється на сторінці з відеофайлом, для перегляду якого пропонується оновити плейєр. Тим часом вірус проникає у налаштування браузера,блокуючи можливість знищити його.

 

Хвиля вірусної атаки свідчить: аби унеможливити подібний злам акаунта, потрібно ретельно перевірити налаштування щодо можливості позначати користувача у Facebook. Така опція є у «Налаштуваннях безпеки». Що більше обмежень для позначок, то менше можливостей поширювати небезпечний контент на сторінці користувача. Також після ураження вірусом потрібно змінити пароль.


Не завадить звернутися і до налаштувань авторизації у «Налаштуваннях безпеки». Так, користувачі Facebook мають можливість, наприклад, отримувати в  sms-повідомлення щодо спроби доступу до їхнього акаунту з іншого браузера.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY