detector.media
12.12.2014 17:56
Нацрада анулювала ліцензію компанії, яка колись належала Кагаловському і була каналом ТВі
Нацрада анулювала ліцензію компанії, яка колись належала Кагаловському і була каналом ТВі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію на супутникове мовлення ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"», яка донедавна була каналом ТВі, а в жовтні цього року «помінялася логотипами» з ТОВ «Інфо24», від якого отримала логотип «TV інфо».

 

22 жовтня Нацрада прийняла рішення про продовження строку дії ліцензії на мовлення ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» - уже з новим логотипом і концепцією «TV інфо». Але компанія протягом місяця не сплатила ліцензійний збір у розмірі 85 тис. 260 грн. Відтак, Нацрада прийняла рішення про анулювання ліцензії, як це передбачає закон.

 

Нагадаємо, 9 жовтня Нацрада переоформила ліцензії ТОВ «Телерадіокомпанії "Телерадіосвіт"» і ТОВ «Інфо24». Відповідно до цих змін, компанії обмінялися логотипами: ТОВ «Інфо24» отримало логотип ТВі, ТРК «Телерадіосвіт» - «TV інфо». Окрім логотипу, компанія «Інфо24», яка стала власником бренду ТВі, змінила власників, керівні і наглядові органи, програмну концепцію.

 

Раніше власниками «Інфо24» були Віталій Портников, Наталія Катеринчук, Микола Княжицький та Артема Шевченко, вони ж були і членами редакційної ради. Замість них власниками стали естонська компанія Bellday Oü («Беллдей Оу» - 60%) і датська компанія Østeuropæisk Kommunikation Holding ApS («Остеуропеіск комунікаціон холдинг АпС» - 40%). Ці ж компанії є власниками ТОВ «Кейко Україна», яке володіє ТРК «Телерадіосвіт» (колишній власник бренду ТВі). Нагадаємо, що кінцевим власником ТВі є Давид Жванія.

 

Таким чином, колишній власник каналу ТВі Костянтин Кагаловський, який бореться в судах за право власності на ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"», у разі виграшу отримає компанію без ліцензії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY