detector.media
12.12.2014 16:37
НТН перший у світі отримав права на третій сезон нового серіалу Люка Бессона «Без обмежень»
НТН перший у світі отримав права на третій сезон нового серіалу Люка Бессона «Без обмежень»

Телеканал НТН перший у світі отримав права на показ третього сезону нового серіалу французького кінорежисера та продюсера Люка Бессона «Без обмежень» (No limit). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Світова прем'єра піде в ефірі НТН з понеділка, 15 грудня, о 22.00. Перші два прем'єрні для України сезони йшли в ефірі НТН з 1 грудня.

 

«Для нас і для всієї України це велика честь - першими у світі отримати права на показ детективу такого високого класу. Ми тільки сьогодні отримали останні дві серії прем'єри з фінального монтажу у Франції. І відразу ж віддаємо на озвучення», - зазначив генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

Сюжет третього сезону «Без обмежень» будується на загостренні відносин агента національної безпеки Вінсента Лібераті (Вінсент Ебаз) з його замовником - секретною організацією «Гідра». Його стосунки з дочкою і колишньою дружиною, навколо яких розгортаються драматичні і в той же час комічні події серіалу, отримують нарешті розв'язку.

 

«Без обмежень» - серіал виробництва Франції та Великобританії. Кожні дві серії - це одна місія. Сценарії створені в неповторному стилі Люка Бессона - з безліччю трюків, екшену і великою кількістю гумору. Бюджет одного сезону становить близько 9 мільйонів євро, що в середньому на 50% більше середнього бюджету на аналогічний серіал у Європі.

 

Всього в третьому сезоні 8 серій по 50 хвилин кожна. НТН показує традиційно по дві серії з понеділка по четвер о 22:00.

 

Нагадаємо, 1 листопада телеканалу НТН виповнилося 10 років. До кінця року НТН запланував нові детективні прем'єри Люка Бессона «Без обмежень» (No limited), «Тунель», усі сезони «Копи новобранці», а також нові випуски тревел-шоу «Поїхали» і прем'єру програми «Злочин і чари». Нові сезони традиційних детективів каналу «Криміналісти: мислити як злочинець» (Criminal minds) і CSI глядачі побачать в ефірі НТН навесні 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY