detector.media
12.12.2014 09:13
18 грудня – презентація книги «Новий посібник з журналістики та онлайн-журналістики»

18 грудня об 11:00 у Посольстві Німеччини в Україні (м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 25) відбудеться презентація чергового видання Бібліотеки масової комунікації та медіаосвіти Академії української преси - книги Вольфа Шнайдера і Пауля-Йозефа Рауе «Новий посібник з журналістики та онлайн-журналістики» (переклад з нім. Віталія Климченка за загальною редакцією Валерія Іванова).

 

Учасники презентації:

- Анка Фельдгузен, постійна заступниця посла Німеччини;

- Крістофер Фукс, керівник відділу преси Посольства Німеччини;

- Валерій Іванов, проф., д. ф.н., президент Академії української преси;

- Володимир Олійник, координатор проектів по Україна та Білорусі Представництва Фонду Фрідріха Науманна за свободу.

 

Від авторів посібника: «Інтернет, блоги і твітер створили почасти абсолютно нові форми журналістики, а почасти так потіснили старе ремесло, що виникла необхідність у новій спробі видання, звичайно ж, спираючись на випробуване: чиста мова, ґрунтовний пошук і чітке бажання прокласти інформаційну просіку через джунглі з мільярдів байтів. Задля цього книжка вперше презентує окремий розділ про роботу в та з відділами піар і прес-службами. Так посібник, який добре зарекомендував себе впродовж десятиліть, стає ще кориснішим, пропонуючи ідеальну орієнтацію для початківців, волонтерів і молодих редакторів».

 

Більше інформації про видання можна завантажити тут.

 

Видання здійснене за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за свободу.

 

Учасники презентації отримують примірник видання.

 

Акредитація обов'язкова. Контактна особа - Юлія Гуза, АУП, тел: 063 1420961 (з 10.00 до 17.00), електронна пошта: info@aup.com.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY