detector.media
11.12.2014 11:05
Порошенко вітає «Голос Америки» з ювілеєм і сподівається на допомогу в інформаційній війні, яка ведеться проти України
Порошенко вітає «Голос Америки» з ювілеєм і сподівається на допомогу в інформаційній війні, яка ведеться проти України

Президент України Петро Порошенко надіслав вітання Українській редакції Всесвітньої служби «Голосу Америки» з нагоди 65-річчя від дня заснування ЗМІ. Текст вітання опублікований на офіційному сайті глави держави.

 

У вітання Петро Порошено нагадує, що у 1942 році радіостанція почала роботу англійською мовою словами, які не втратили актуальності і тепер: «Ми будемо говорити про Америку і війну, новини можуть бути добрими чи поганими - ми будемо повідомляти вам правду».

 

«Протягом десятків років ви приносили на своїх радіохвилях не просто правду, але й частинку вірусу свободи, подих вільного демократичного світу до України. Багато українських політиків та громадських діячів сформували свої погляди завдяки вам», - зазначив Петро Порошенко.

 

Глава держави подякував Українській службі «Голос Америки» за роботу і внесок у формування вільної демократичної України.

 

«Ми цінуємо те, що ви продовжуєте свою роботу й тепер, коли Україна виборює свою територіальну цілісність та незалежність у війні, де окрім збройного нападу нам доводиться відбивати інформаційну агресію ненависті та брехні. Вірю, що завдяки Українській службі "Голосу Америки" правда про події в Україні та світі допоможе захисникам демократії перемогти не тільки на полі бою, але й у душах людей», - йдеться у вітанні.

 

Нагадаємо, 10 грудня Президент України Петро Порошенко нагородив орденом княгині Ольги III ступеня журналістку, телеведучу Мирославу Гонгадзе, яка є продюсером Української редакції Всесвітньої служби «Голосу Америки» (Вашингтон, США) і ведуча телевізійної інформаційної програми «Час-Time».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY