detector.media
10.12.2014 19:05
Під час засідання Комітету за участю Авакова у журналістки вкрали планшет – міліція не реагує
Під час засідання Комітету за участю Авакова у журналістки вкрали планшет – міліція не реагує

Сьогодні, 10 грудня, у журналістки новинного сайту «Незалежне бюро новин»  (НБН) Ганни Писаренко невідомий зловмисник вкрав планшет під час спільного засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та комітету з боротьби з корупцією Верховної Ради. Про це головний редактор НБН Тетяна Висоцька написала у своєму Facebook.

 

Злочин було скоєно у будівлі Комітетів Верховної Ради (Київ, вул. Грушевського, 18/2, 9-й під'їзд).

 

«Прямо у приміщенні, де проходить засідання парламентських комітетів з правоохоронної діяльності та протидії корупції, у нашої журналістки вкрали планшет. Колега у той час диктувала новину в редакцію по телефону і відвернула погляд від планшету, що стояв на підзарядці. У цей час незнайомий чоловік підійшов і з впевненим виглядом забрав планшет разом з зарядним пристроєм. Журналісти, які були поряд, подумали, що планшет його - настільки він був спокійний», - написала пані Висоцька.

 

За її словами крадій працює у парламенті або в якомусь з силових міністерств, адже на засідання Комітетів впускають лише за списками та перепустками.

 

У новині видання НБН повідомляється, що після закінчення засідання парламентські кореспонденти НБН Ганна Писаренко та Олена Тиміш звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і повідомили його про злочин, який стався під час наради «силових» міністрів з народними депутатами.

 

Коментуючи подію, пан Аваков заявив: «Ось бачите, навіть серед народних депутатів є непристойні люди».

 

Після того, як йому повідомили, що вже 40 хвилин на місце злочину не приїжджає викликаний наряд міліції, і поставили питання, через який час за законодавством мають прибути правоохоронці, він відповів: «Дівчина, припиніть!» і пішов з помічниками геть.

 

Станом на 18.40 міліція на місце злочину так і не прибула, повідомляє Тетяна Висоцька.

 

Нагадаємо, сьогодні, 10 грудня,  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час спільного засідання Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та Комітету з питань запобігання і протидії корупції заявив, що  Міністерство внутрішніх справ закінчило досудове розслідування щодо викрадення у січні київського блогера і активіста, нині народного депутата (ВО «Батьківщина») Ігоря Луценка і майданівця, мешканця Львова Юрій Вербицького, який згодом був знайдений закатованим. Раніше пан Луценко наполягав на поновленні досудового розслідування через те, що не були встановлені організатори і замовники злочину.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY