detector.media
10.12.2014 14:07
15-17 грудня – показ стрічок фестивалю документального кіно про права людини «Один світ» у Дніпропетровську
15-17 грудня – показ стрічок фестивалю документального кіно про права людини «Один світ» у Дніпропетровську

Арт-центр «Я Галерея» та Чеський центр у Києві запрошують на ІІ Відлуння Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Один світ», яке пройде з 15 по 17 грудня в «Я Галерея» у Дніпропетровську за адресою: вул. Гусенка, 17.



«Один світ» у Дніпропетровську представить три фільми та тематичні дискусії, а також читання, присвячені соціальній поезії Дніпропетровська та міста Острави (Чехія).

 

Фестиваль розпочнеться 15 грудня о 18.00 з прес-конференції за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Чеської Республіки в Україні Івана Почуха, колишнього міністра з прав людини Чеської Республіки Джаміли Стеглікової, визначних активісток за права людини Вєри Роубалової-Костланової та Петрушки Шустрової, документаліста й громадського активіста Бржетіслава Рихліка, а також чеських журналістів Івана Мотиля та Іржі Пеняса.



Програму фестивалю можна знайти за цим посиланням. Вхід вільний!

 

«Один світ» (Jeden svіt/Оne World) - чи не найбільший у світі правозахисний фестиваль документального кіно, одна з найголовніших культурних подій Чехії, що охоплює більше 40 міст та приваблює близько 100 тисяч відвідувачів щороку. Соціально-політичне життя, захист довкілля, міжнародні конфлікти - це не весь перелік питань, що підіймає фестиваль. Також фестиваль визначає найкращого режисера у своїй галузі та пропонує зацікавленим партнерам проводити своєрідні відлуння фестивалю у своїх країнах. Наприклад, учасниками цієї події вже стали: This Human World в Австрії, One World Berlin, Watch Docs. Human Rights in Film IFF у Польщі, Guth Gafa Documentary Festival в Ірландії та чимало інших відомих фестивалів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY