detector.media
09.12.2014 19:40
«Інтер» покаже документальний фільм про композитора Костянтина Меладзе
«Інтер» покаже документальний фільм про композитора Костянтина Меладзе

У суботу, 20 грудня, канал «Інтер» покаже прем'єру документального фільму власного виробництва «Костянтин Меладзе. Чи не турбуй мені душу...». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефір о 8.30.

 

Автори документального фільму вирішили показати найскладніший період з життя відомого композитора і продюсера Костянтина Меладзе.



«Літо 2012. Костянтин Меладзе готується до 50-тиріччя. Здається, що життя прекрасне - його оточують друзі, він - щасливий син, брат, батько, удачливий продюсер... Однак, через пів року все круто змінюється в одну мить. 27 грудня 2012 - в розпал різдвяних концертів - відбувається страшна трагедія: на трасі Київ-Обухів автомобіль збиває жінку. 30-річна мешканка селища Козин, мати двох дітей померла на місці... За кермом авто - Костянтин Меладзе. Життя розділилося на дві частини: до і після. Що насправді сталося? В одну мить Костянтин Меладзе постарів і став сивим. Життя втратило сенс. Самітництво, депресія, проблеми в сім'ї... Вперше Костянтин Меладзе погодився відверто розповісти про той період свого життя. До і після...», - анонсує телеканал.

 

Нагадаємо, 19 грудня, у День Святого Миколая, з 7.00 до 12.00 в ефірі телеканалу «Інтер» транслюватиметься святковий благодійний телемарафон «Чудо починається».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY