detector.media
09.12.2014 14:49
З нового року «1+1 медіа» відмовиться від послуг посередників у дистрибуції (ДОПОВНЕНО)
З нового року «1+1 медіа» відмовиться від послуг посередників у дистрибуції (ДОПОВНЕНО)

З 1 січня 2015 року холдинг «1+1 медіа» відмовляється від послуг посередників, які представляли групу каналів на території України серед кабельних операторів і IPTV провайдерів. Про це повідомляє  PR-департамент «1+1 медіа».

 

З нового року холдинг укладатиме договори дистрибуції безпосередньо з провайдерами. Раніше він співпрацював також із посередницькими компаніями та об'єднаннями «Укртелемережа» та IPMG, уточнили «Детектор медіа» в «1+1 медіа».

 

Таке рішення компанія аргументує бажанням підвищити якість обслуговування, а також прагненням знизити ймовірність ризиків для контрагентів завдяки прямому контакту з правовласником.

 

«Для ефективності будь-якого процесу завжди краще працювати напряму. Наша позиція - вести переговори особисто з кожним партнером, прибираючи схеми посередництва через інші компанії. По-перше, це дає оперативний зворотний зв'язок. Ми завжди зможемо відразу ж відреагувати на будь-яку проблематику, яка може виникнути з трансляцією наших каналів. По-друге, група «1+1 медіа» приділяє велику увагу боротьбі з піратством. Тепер буде легше відслідковувати виконання договірних відносин», - сказав директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

 

До холдингу «1+1 медіа»входить 8 каналів: «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Уніан-ТБ», «Бігуді», «1+1 International» та «Ukraine Today».

 

Нагадаємо, 6 листопада Національна рада з питань телебачення та радіомовлення затвердила нове положення про ліцензування провайдерів - у додатках до ліцензій більше немає переліку каналів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY