detector.media
06.12.2014 12:25
Фінансування фестивалю анімаційних фільмів «Крок» було скорочено втричі
Фінансування фестивалю анімаційних фільмів «Крок» було скорочено втричі

Цьогоріч фінансування ХХІ міжнародного фестивалю анімаційних фільмів «Крок» було скорочено втричі. Про це з посилання на «Вісник державних закупівель» повідомляє видання «Наші гроші».

 

Згідно укладеної другого грудня угоди Державного агентства України з питань кіно та організаторыв «Крока», на проведення кінофестивалю було надано 200 тисяч гривень. Торік Держкіно уклало з підприємством угоду на 600 тис грн., у 2012 році - на 499 тис грн.

 

Укоадено угоду біло 2 грудня, після проведення фестивалю.

 

Опікується проведенням форуму в Україні підприємство Національної спілки кінематографістів під керівництвом Ірини Капличної згідно договору про створення об‘єкту та передачу виключних майнових прав від 27 жовтня 2014 року.

 

Як писала «Детектор медіа», в Україні ХХІ фестиваль «Крок» пройшов у київському Будинку кіно 28-30 листопада. Тема цьогорічного форуму - «У рідній гавані». Цьогоріч на кінофестивалі було представлено 11 українських робіт, 8 з яких узяли участь у конкурсній програмі.

 

Гран-прі «Крока» дістався французькій картині «Жіночі листи» режисера Августо Заванелло, пише Cultprostir. Найкращий студентський фільм - «Справжня картина» британки Дейзі Джакобс. Диплом журі в студентській категорії отримала Наталія Чернишова, яка представляє Францію. Тріумфом Франції завершився і конкурс дебютних робіт, де переміг фільм «Дотик» Жана-Шарля Мботті Малоло.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY