detector.media
05.12.2014 20:22
НАТО не має протидії пропаганді Росії, спрямованій проти України і на розділення європейців
НАТО не має протидії пропаганді Росії, спрямованій проти України і на розділення європейців

У НАТО стурбовані пропагандистською кампанією, здійснюваної Російською Федерацією щодо України і країн Заходу. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на заяву прес-секретаря НАТО Оана Лунгеску на конференції «Боротьба з дезінформацією: погляд з України» у в Брюсселі.

 

«Думаю те, що ми бачимо зараз не тільки по відношенню до України, але і по відношенню до Заходу - безпрецедентно», - сказала вона.

 

Прес-секретар НАТО висловила думку, що мета такої кампанії часто полягає не в тому, щоб переконати людей, але заплутати їх і роз'єднати. «Щоб роз'єднати людей, розділити європейців між собою, європейців і американців», - сказала Оана Лунгеску.

 

Говорячи про можливості протидії пропаганді, прес-секретар НАТО особливо підкреслила, що з пропагандою не можна боротися такими ж методами. «Ви можете боротися з пропагандою тільки правдою», - сказала вона.

 

При цьому Оана Лунгеску заявила, що Альянс залишається максимально відкритим, у тому числі для російських журналістів.

 

Нагадаємо, 17 грудня у німецькому представництві Єврокомісії у Берліні відбудеться публічна дискусія «Між пропагандою та контрпропагандою: Небезпека дезінформації в Європі». «Продовжувана ескалація російсько-української кризи відриває новий фронт у формі інформаційної війни. Російське керівництво запровадило ефективну кампанію пропаганди, яка стосується не лише власного суспільства та російськомовних людей в Україні та інших пострадянських республіках, але й також європейських громадян», - зазначається в анонсі заходу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY