detector.media
05.12.2014 18:00
У Комітеті свободи слова обрали голів двох з чотирьох підкомітетів
У Комітеті свободи слова обрали голів двох з чотирьох підкомітетів

Члени Комітету свободи слова та інформаційної політики вирішили створити чотири підкомітети з питань: телебачення і радіомовлення; друкованих ЗМІ, інформаційних агентств та інтернету; реклами; державної інформаційної політики та інформаційної безпеки. Таке рішення члени новоутвореного Комітету ухвалили більшістю голосів на своєму першому засіданні засіданні 5 грудня.

 

Також члени Комітету обрали голів двох підкомітетів. Зокрема підкомітет з питань друкованих ЗМІ, інформаційних агентств та інтернету очолив Дмитро Стеценко, з питань державної інформаційної політики та інформаційної безпеки - Олександр Сочка.

 

Член Комітету від «Опозиційного блоку» Юрій Павленко висловив незгоду з тим, що керівництво у Комітеті віддали представнику владної фракції, а не опозиції. Водночас він відмовився очолювати будь-який підкомітет.

 

Обрання ще двох голів підкомітетів відклали на наступне засідання.

 

Нагадаємо, що Комітет з питань свободи слова та інформації очолила Вікторія Сюмар, першим заступником голови стала Ольга Червакова, заступниками - Сергій Висоцький та Олександр Опанасенко, секретарем - Олена Кондратюк. Членами комітету стали Олександр Абдуллін, Богдан Онуфрик, Юрій Павленко, Олександр Сочка та Дмитро Стеценко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY