detector.media
04.12.2014 15:48
Провайдер кабельного телебачення та інтернету «Воля» припиняє роботу у Донецьку і Макіївці
Провайдер кабельного телебачення та інтернету «Воля» припиняє роботу у Донецьку і Макіївці

Один з найбільшіх національніх провайдерів кабельного телебачення і інтернету ТОВ «Воля-кабель» від 7 грудня тимчасово припиняє надання телекомунікаційніх услуг у Донецьку і Макіївці (Донецька область). Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі компанії.


«У компанії "ВОЛЯ" є філії в Донецьку, Краматорську. В Донецьку (та Макіївці) ми будемо змушені призупинити повноцінне надання послуг з 7 грудня до моменту нормалізації обстановки», - повідомляє підприємство.

Таке рішення компанія змушена була прийняти через те, що відсутня можливість підтримувати працездатність послуг у повному обсязі в зоні здійснення АТО.  «Це стосується і ремонту, і технічного обслуговування наших мереж, а також проведення взаєморозрахунків з абонентами», - зазначає ТОВ «Воля-кабель».

 

При цьому в місті Краматорську (Донецька область), якій наразі контролюється українською владою, послуги компанії надаються в повному обсязі.

 

«Воля» - загальнонаціональній український телекомунікаційній провайдер, який надає телекомунікаційні послуги аналогового, цифрового, HD та інтерактивнеого телебачення «ВОЛЯ SmartHD», швидкісний доступ до інтернету.

 

Нагадаємо,  Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила ТОВ «Воля-кабель» попередження, призначила позапланову перевірку та взяла до відома наявність порушень за результатами ще однією перевірки.  Позапланову перевірку «Волі-кабель» призначено за результатами моніторингу в Харкові, де зафіксовано відсутність в універсальній програмній послузі цифрової версії (цілодобової) телекомпанії «Тоніс-Центр».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY