detector.media
03.12.2014 20:35
Від зйомок у російських фільмах відмовився актор Олексій Горбунов, який виконує головну роль у новому українському серіалі «Гвардія»
Від зйомок у російських фільмах відмовився актор Олексій Горбунов, який виконує головну роль у новому українському серіалі «Гвардія»

Відомий актор українського походження Олексій Горбунов прийняв рішення відмовитися від участі у зйомках російських фільмів. Про це повідомляє ТСН з посиланням на інформацію генерального директора Міжнародного київського кінофестивалю «Молодість» Андрія Халпахчі.

 

За його словами, натомість Олексій Горбунов приступив до роботи над українським серіалом «Гвардія», зйомки якого стартували 1 грудня.  Серіал про національну гвардіє знімає телеканал «2+2» спільно з компанією «Президент фільм Україна».

 

В мережі з'явилася жартівлива картинка, де на фото Олексія Горбунова розміщений напис: «Зняли в "Нацгвардію"». ТСН зазначає, що Олексій Горбунов - корінний киянин, народився та провів своє дитинство на масиві Русанівка. Під час останніх подій в Україні актор неодноразово підтримував українців та виступав проти агресивної політики президента РФ Володимира Путіна. Така позиція артиста призвела до конфлікту у його родині.

 

Нагадаємо, «Гвардія» - це історія про перших добровольців, які після кривавих подій на Майдані відгукнулися на заклик записатися до лав Національної гвардії України. «Різні за віком, соціальним статусом, сімейним станом, вони відправилися в тренувальний табір. Тут різношерсті, а іноді конфліктні хлопці повинні пройти школу справжнього бійця. Чи зможуть кадрові військові і новобранці, які ще вчора стояли по різні сторони барикад, стати єдиною командою, здатною захистити свою країну?», - анонсують новий серіал на каналі.

 

Прем'єра перших чотирьох серій серіалу «Гвардія» запланована до річниці створення Нацгвардії - навесні 2015 року.

 

У головних ролях - Олексій Горбунов, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Костянтин Шафоренко, Вано Янтабілідзе.

 

Головний сценарист картини - Микола Рибалка («Хайтарма», «Двоє», «Дот», «Чемпіони з підворіття», «Куплю друга» та ін), режисер - Олексій Шапарев («Київський торт», «Ескімоска», «Ціна Свободи» та ін.), оператор - Анатолій Химич.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY