detector.media
03.12.2014 18:22
4 грудня – круглий стіл «Удосконалення практик взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками мас-медіа»

4 грудня з 10.00 по 14.00 в готелі «Русь» (Київ, вул. Шпитальна, 4) у рамках спільного проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міністерства внутрішніх справ України (МВС) та Національної спілки журналістів України  (НСЖУ) «Удосконалення практик взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками мас-медіа» відбудеться обговорення у форматі круглого столу «Практичні механізми взаємодії між правоохоронцями та працівниками ЗМІ під час кризових ситуацій».

 

Захід у Києві продовженням обговорень в регіонах, спрямованих на підтримку діалогу між працівниками правоохоронних органів та журналістською спільнотою.  Аналогічні дискусії було проведено в Одесі, Києві та Харкові.

 

Участь у дискусії візьмуть працівники МВС України, прес-служби Вищого адміністративного суду України, прокуратури міста Києва, Апеляційного суду міста Києва, Київського окружного адміністративного суду, та представники медіаспільноти.

 

Спираючись на досвід, винесений з подій кінця 2013 - початку 2014 років, учасникам буде запропоновано обговорити у форматі експертних груп алгоритми побудови безконфліктної та ефективної взаємодії між правоохоронними органами та ЗМІ.

 

Контактна особа - Марина Безкоровайна, тел. 050 418 2994, maryna.bezkorovaina@osce.org

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY