detector.media
03.12.2014 14:37
4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»
4 грудня – майстер-клас «Формати телевізійних шоу та серіалів»

4 грудня о 19:00 на кіностудії Film.ua (м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2) відбудеться майстер-клас програми Skill Bill Pro у межах освітнього проекту «Film.ua Факультет» - «Формати телевізійних шоу та серіалів: світові тенденції, актуальний контент, кухня індустрії створення та захисту форматів».

 

Експертом майстер-класу виступить директор компанії Media Resources Management Вікторія Ярмощук.

 

Під час заходу експерт спробує знайти відповідь на питання: що краще - знімати проект згідно з перевіреним на інших територіях форматом чи створювати свій продукт з нуля, не обмежуючи себе рамками? Для цього вона проаналізує глобальні тенденції індустрії форматів, спробує зрозуміти секрети успіху продуктів, які підкорили весь світ, оцінить релевантність світових хітів реаліям нашого ринку і спрогнозує тенденції на майбутнє. Крім того, під час майстер-класу будуть розкриті теми створення біблії формату і питання захисту прав на формат.

 

Основні теми майстер-класу:

- Термінологія і категоризація. Що таке ігрові та неігрові формати. Формат або неформат. Коли продукт стає форматом. Що таке «біблія формату».

- Світові тенденції індустрії форматів. Скринінг трейлерів найактуальніших і нових форматів телешоу і серіалів (за матеріалами міжнародної конференції Format Show).

- Тенденції сьогодення - формати серіалів. За і проти.

- Аналіз «маршрутів подорожей форматів» - про що говорить географія.

- Формати в Україні: міжнародні у нас і наші за кордоном. Зародження української індустрії форматів відбувається прямо зараз.

- Що потрібно знати, щоб створити формат і як його продавати згодом. Біблія форматів і її основні елементи.

- Захист форматів або «ідеї літають у повітрі».

 

Участь у майстер-класі коштує 150 гривень. Попередня реєстрація обов'язкова.

 

Додаткова інформація: www.faculty.film.ua, faculty@film.ua, +38 044 459 46 10.

 

Довідка про експерта:

 

Вікторія Ярмощук успішно керує єдиною в Україні консалтинговою компанією в галузі медіа та ентертейнменту Media Resources Management (МRМ). Клієнтами компанії є міжнародні виробники та дистриб'ютори контенту, серед яких Zodiak Rights, ITV Studios Global Entertainment, Warner Bros., BBC Worldwide, Global Agency, ALL3MEDIA, Televisa Internacional, Endemol Group, FILM.UA, Star Media, WeiTMedia, телеканали - СТБ, «Інтер», «1+ », «Україна», СТС, ТНТ, НТВ та інші. Компанія видає галузеву інформаційно-аналітичну періодику: Media Business Reports, Content Report, CIS Content Report, а також здійснює випуск спеціалізованої друкованої літератури (у 2014 році випущена книга Стіва Каплана «Приховані інструменти комедії. Бути смішним - серйозний бізнес», у 2012-му - «Словник медіатермінів» та ін.).

 

Під керівництвом Вікторії стартувала лінійка галузевих семінарів для професіоналів телебачення і кіно «Film.ua Факультет», а також проведені численні закриті тренінги та семінари для клієнтів компанії MRM, серед яких найбільші медіагрупи України.

 

Саме компанія MRM є ініціатором та організатором медіафоруму Kiev Media Week, (масштабний захід у сфері телебачення, кіно і new media, що об'єднує в собі галузеві конференції та міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market). Щорічно в роботі Kiev Media Week беруть участь понад 1000 делегатів з понад 30 країн світу.

 

Вікторія Ярмощук є доповідачем і модератором численних галузевих заходів, регулярним учасником ключових міжнародних ринків і конференцій, зокрема міжнародних ринків контенту MIPCOM і MIPTV (Канни, Франція), DISCOP (Туреччина), NATPE (Прага, Чехія), та багатьох інших.

 

Член Міжнародної академії телевізійних мистецтв і наук (International Academy of Television Arts & Sciences); організатор півфіналу суддівства Міжнародної телевізійної премії International Emmy Awards 2012 у Києві.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY