detector.media
03.12.2014 14:19
На НЛО TV стартує анімаційний серіал власного виробництва «Біба і Боба»
На НЛО TV стартує анімаційний серіал власного виробництва «Біба і Боба»

У неділю, 7 грудня, на телеканалі НЛО TV відбудеться прем'єра мультсеріалу власного виробництва «Біба і Боба». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект буде виходити в ефірі НЛО TV щонеділі о 22.45.

 

Героями комедійного мультсеріалу стали двоє своєрідних хлопців, які живуть у великому місті і готуються до вступу у ВНЗ. «Хлопці грубі у висловлюваннях, але при цьому неймовірно харизматичні», - зазначають у прес-службі.

 

Вони мріють заробити багато грошей, особливо нічого не роблячи.

 

«Біба - міський прищавий розумник-ботанік, вихований інтернетом. Вважає себе пікапером і просунутим знавцем гаджетів, хоча свої знання і можливості явно переоцінює», - зазначає прес-служба.

 

Біба дає поради Бобі, який приїхав до великого міста з провінції і «намагається втягнутися в столичне життя, щоб "красіво жрать і штурхатись, як всі, хто тут живе".

 

«Він наївний і багато чого не розуміє, але дуже хоче стати успішним мешканцем мегаполісу», - характеризує персонажа Бобу телеканал.

 

Автором ідеї та генеральним продюсером мільтсеріалу «Біба і Боба» став Серж Куніцин. «Ми створили цей мультсеріал, щоб глядач, дивлячись на Бібу і Бобу, побачив, яким точно не потрібно бути. Ну і, звичайно, для того, щоб посміятися. Кумедних ситуацій у цих двох хоч відбавляй», - коментує продюсер.

 

Нагалаємо, 8 листопада канал НЛО TV розпочав показ третього сезону розважальної програми «Роздовбаї. Вибухова хвиля» власного виробництва каналу. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY