detector.media
02.12.2014 19:21
Американська компанія судитиметься з каналом «Россия 1» за використання її реклами у брехливому сюжеті про гей-пропагаду на Заході

Компанія Fathead (США) має намір пред'явити судовий позов до російського державного телеканалу «Россия 1» за використання і тенденційне спотворення її рекламного ролика. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

Нагадаємо, у програмі «Специальный корреспондент» на телеканалі «Россия 1» за 28 листопада було показано сюжет про Службу захисту дітей в Норвегії, в якому було використано змонтовані кадри нібито гей-пропаганди серед дітей.

 

Автор сюжету Євгеній Попов розповідає історію росіянки, у якої норвезька Служба захисту дітей намагалася відібрати дітей. Матеріал супроводжували нібито докази моральної деградації країн та Заходу. Серед доказів, які мали б підтвердити цю тезу, був показаний ролик, в якому батьки запрошують свого сина в кімнату фотографіями оголених чоловіків на стіні. Насправді відео хлопчика, який заходить до кімнати і не стримує свого шоку, було опубліковане 12 листопада 2012 року. Це була реклама компанії Fathead, яка виготовляє широкоформатні наклейки з зображенням. В оригінальній версії відео на стіні розміщено зображення автомобіля, а не голих чоловіків.



Компанія Fathead, що спеціалізується на випуску спортивних і розважальних перекладних картинок, чиї інтереси і авторські права були порушені в російській телевізійній передачі, заявила, що не потерпить порушень, допущених щодо її матеріалів і буде законними засобами домагатися покарання винних. У компанії вважають, що включення в рекламний продукт іншого зображення - замість оригінального - було навмисним, щоб акцентувати «аморальність» західних цінностей, особливо в галузі виховання дітей.

 

 
 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY