detector.media
01.12.2014 15:48
Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»
Українське радіо запустило спецпроект «Донбас.UA»

30 листопада на Першому каналі Українського радіо стартував прямоефірний спецпроект «Донбас.UA» з Дмитром Хоркіним і Тетяною Литвиновою. Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий Дмитро Хоркін.

 

Програма виходитиме в ефір щонеділі о 12.10.

 

«"Донбас.UA" - передача про важливі, актуальні і резонансні теми,  події довкола Донбасу, вимушених переселенців, перебігу АТО на Сході України, українських громадян, які залишились на окупованих районах Донеччини та Луганщини. Проект покликаний стати прямоефірним майданчиком для обговорення важливих тем, пов'язаних із «гарячою точкою» на карті Європи - українським Донбасом», - розповів пан Хоркін.

 

Ведучі разом з експертами та героями програми - переселенцями, волонтерами щоразу розглядатимуть певну нагальну проблему. Зокрема у першому випуску програми від 30 листопада брали участь голова Ради громадських ініціатив Вадим Кадачигов та юрист Олександра Дворецька, яка допомагає переселенцям з Донбасу. Запрошені фахівці в прямому ефірі відповідали на запитання радіослухачів, більшість з яких телефонували зі сходу України.

 

Нагадаємо, 16 листопада Українському радіо виповнилося 90 років. Чим живе Національна радіокомпанія України, які виклики приймає і які ініціативи реалізовує, в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів в. о. генерального директора НРКУ Анатолій Табаченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY