detector.media
01.12.2014 11:53
9 грудня – міжнародна конференція «Трансформація журналістики: цифрові виклики професійним стандартам та медіаетиці»
9 грудня – міжнародна конференція «Трансформація журналістики: цифрові виклики професійним стандартам та медіаетиці»

Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Національна спілка журналістів України (НСЖУ) запрошують представників ЗМІ на конференцію «Трансформація журналістики: цифрові виклики професійним стандартам та медіаетиці».

 

Захід, у якому візьмуть участь провідні вітчизняні та міжнародні експерти, відбудеться 9 грудня у Києві в готелі «Президент» (Київ, вул. Госпітальна, 12).

 

Під час конференції розглядатимуться питання трендів в онлайн-медіа, відповідальності за контент, управління онлайн-платформами та інструментів цифрової журналістики.

 

Серед спікерів конференції  - Фране Мароевіч, старший радник Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ; Наталя Лигачова, шеф-редактор ГО «Детектор медіа»; фотограф Алан Чін ( Нью-Йорк Таймс); Ніна Кур'ята, редактор BBC Україна; Лусьєн Кім, дописувач Slate, Newsweek, Zeit Online та ін; Себастьян Хорн та Вероніка Дівісова, представники медіа інституту «SourceFabric», Прага та інші.

 

Також під час конференції виступатимуть сертифіковані медіа-тренери Крістофер Дотен, Еміне Зіятдінова, Дмитро Тужанський та Віталій Мороз. Вони також були експертами під час серії кущових семінарів-тренінгів з практичних інструментів онлайн-медіа та кібер безпеки, які пройшли в чотирьох регіонах України. Навчанням, проведеним Координатором проектів ОБСЄ та НСЖУ у рамках проекту «Підтримка розвитку онлайн-журналістики в Україні», було охоплено 100 журналістів з усієї країни.

 

Щоб зареєструватися для участі у тренінгу, слід надіслати заявку на адресу: oblik@nsju.org, вказавши прізвище, ім'я, назву ЗМІ та контактні дані.

 

Для учасників з регіонів передбачено поселення в готелі (кількість місць - обмежена).

 

Інформація щодо організаційних питань за телефоном: (044) 235-87-66 (Ярослава).

 

Довідка про проект: Національна спілка журналістів України та Комісія з журналістської етики за підтримки Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення звернулися до Координатора проектів ОБСЄ в Україні з проханням посприяти проведенню заходів, направлених на дотримання Кодексу етики українського журналіста. Проект «Підтримка розвитку онлайн журналістики в Україні» був розроблений з огляду на існуючі потреби українських партнерів і відповідно до зобов'язань ОБСЄ з питань свободи ЗМІ, свободи переконань і вільного потоку інформації. Метою проекту є підвищення рівня знань української медіаспільноти про практичні навички та етичні норми онлайн-журналістики.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY