detector.media
30.11.2014 18:15
4 грудня – ІV Іспансько-український форум із журналістики
4 грудня – ІV Іспансько-український форум із журналістики

4 грудня 2014 року в Києві розпочнеться щорічний ІV Іспансько-український форум із журналістики. Про це повідомляє Академія української преси , що виступає організатором поряд з Посольством Королівства Іспанія в Україні та Інститутом журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Темою цьогорічного форуму буде «Військова журналістика. Інформація проти пропаганди». Іспанські та українські журналісти обговорюватимуть роль, функції та варіанти розвитку військової журналістики в Україні у контексті актуальних подій і з огляду на досвід учасників форуму.

 

Цього року гостями з Іспанії будуть Педро Родрігес, кореспондент «Diario ABC», і Ана Алонсо, голова міжнародного відділу газети «El Mundo». Повний список журналістів-учасників подається у програмі форуму.

 

Нагадаємо, минулого року українські журналісти та їх іспанські колеги обговорювали роль медіа в європейському інтеграційному процесі. Основні дискусійні панелі форуму були присвячені «перспективам європейського інтеграційного проекту та ролі засобів масової інформації», а також «медіабізнесу у період економічної трансформації, можливостям і викликам для Європи, урокам для України».

 

Запрошеними іспанськими журналістами на попередньому форумі були Адріана Трійас і Рамон-Перес Маура.

 

Форум відбудеться  у великій актовій залі Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 36/1.

Початок о 10:00.

Вхід вільний.

 

Контактна особа: Катерина Соколова, менеджер з розвитку АУП: 095-429-00-50,

kateryna@aup.com.ua

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY