detector.media
29.11.2014 18:58
Комітет свободи слова очолить Вікторія Сюмар - «Громадське телебачення»
Комітет свободи слова очолить Вікторія Сюмар - «Громадське телебачення»

Парламентський Комітет свободи слова та інформації у новій Верховній Раді очолить народний депутат від «Народного фронту» Вікторія Сюмар. Про це з посиланням на власні джерела  повідомляє «Громадське телебачення».

 

«Таких домовленостей сьогодні досягли парламентарі», - зазначається на сайті Hromadske.TV.

 

Як писала «Детектор медіа» з посиланням на дані члена Комітету з питань свободи слова Верховної Ради минулого скликання Миколи Княжицького, робоча група парламентської Коаліції нібито погодилася на пропозицію «віддати» для керування Комітет з питань свободи слова та інформації нової Верховної Ради представнику «Опозиційного блоку». 

 

Один з лідерів «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін заявив журналістам, що Комітет з питань свободи слова та інформації є принциповим для «Опозиційного блоку».

 

Телеканал «Еспресо TV», засновником якого є Микола Княжицький, повідомляв з посиланням на власні джерела, що на посаду голови Комітету з питань свободи слова та інформації «Опозиційний блок» висуватиме Юрія Мірошниченка - екс-представника колишнього президента Віктора Януковича у Верховній Раді.

 

Нагадаємо, до парламенту від  «Народного фронту» потрапили чотири медіадіячі Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Микола Княжицький та Сергій Висоцький. 

 

З перспективою призначенням головою Комітету представника «Опозиційного блоку» погодилися не всі представники ЗМІ. Які саме думки вони висловили, читайте в опитуванні «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://obozrevatel.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY