detector.media
28.11.2014 16:58
«1+1» почав мовити на захоплені території Донеччини
«1+1» почав мовити на захоплені території Донеччини

28 листопада з околиць Донецька на захоплені райони міста і прилеглі території почав мовити телеканал «1+1». Його можна дивитися на 41 ТВК. Про це повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Нагадаємо, що станом на сьогодні на Донецьк і захоплені території поширюється сигнал телеканалу «Україна» - на 8 ТВК, 5-го каналу - на 21 ТВК і «Радіо 24» - на частоті 96,5 МГц.

 

Жителям Донецька і захоплених прилеглих територій для отримання інформації українських телерадіокомпаній Нацрада радить переналаштувати антени своїх приймачів.

 

Нагадаємо, що державні відомства працюють над впровадженням ФМ-радіомовлення для покриття сигналом Луганської і Донецької областей. Уже є прораховані частоти і найближчим часом планується встановити 2-3 потужних передавачі, повідомив член Нацради Владислав Севрюков.

 

На всіх звільнених територіях українські телерадіоорганізації мовлять відповідно до своїх ліцензій, повідомили в Нацраді й оприлюднили таблиці з переліком мовників і територій, які вони охоплюють сигналом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY