detector.media
28.11.2014 15:53
У Луганській і Донецькій областях встановлять потужні передавачі для охоплення ФМ-радіомовленням
У Луганській і Донецькій областях встановлять потужні передавачі для охоплення ФМ-радіомовленням

Державні відомства працюють над впровадженням ФМ-радіомовлення для покриття сигналом Луганської і Донецької областей. Про це повідомив на брифінгу 27 листопада член Національної ради Владислав Севрюков.

 

За його словами, уже є прораховані частоти, нині тривають переговори. Найближчим часом планується встановити 2-3 потужних передавачі. «Я не знаю, чи ми накриємо всю захоплену на сьогоднішній день територію, але прифронтову зону, фронтову, території, які звільнені, захід Донецька та Луганська сигнал має покривати», - зазначив Владислав Севрюков. Він також зауважив, що це буде зроблено найближчим часом.

 

Формат і підхід до мовлення Національна рада поки що не розголошуватиме з метою успішного впровадження проекту.

 

На сьогодні жителі Луганська можуть слухати «Радіо 24» на частоті 107,9 МГц (сигнал поширюється з міста Щастя), а жителі Донецька - на частоті 96,5 МГц (з міста Волновахи). Також у Донецьку транслюється 5 канал.

 

На всіх звільнених територіях українські телерадіоорганізації мовлять відповідно до своїх ліцензій, повідомили в Нацраді й оприлюднили таблиці з переліком мовників і територій, які вони охоплюють сигналом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY