detector.media
28.11.2014 14:22
Euromedia починає зйомки дитячого повнометражного фільму «Казка старого мельника»
Euromedia починає зйомки дитячого повнометражного фільму «Казка старого мельника»

Продакшн-компанія Euromedia розпочинає зйомки дитячого повнометражного кінофільму «Казка старого мельника» режисера Олександра Ітигілова. Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

«Казка старого мельника» - це дитячий фільм-казка, автори його спробують пояснити дітям, що таке добро і зло. В основі фільму - боротьба головних героїв Христини (Анна Кошмал) та Миколки (Валентин Томусяк) із силами зла - песиголовцями та повітрулями. «Любов до сім'ї, вибір життєвого шляху, взаємодопомога та співчуття, мужність та наполегливість - все це поєднано в унікальній українській казці», - анонсують творці проекту.

 

Зйомки стартують 2 грудня під Києвом. Вихід фільму на кіноекрани заплановано на грудень 2015 року.

 

Стрічка «Казка старого мельника»у 2013 році стала переможцем п'ятого конкурсу (пітчингу) Державного агентства з питань кіно, у якому виборола державне фінансування в обсязі 18 млн гривень, повідомили «Детектор медіа» в піар-службі Euromedia. Щоправда на етапі участі в пітчингу передбачалося, що фільм зніматиме режисер Ахтем Сейтаблаєв.

 

Зйомки фільму мали розпочатися ще у 2013 році, але були перенесені у зв'язку із подіями в країні, пояснили в Euromedia.

 

Над фільмом працюють режисер Олександр Ітигілов, автор сценарію Сергій Гаврилюк, оператор-постановник Сергій Борденюк, художник-постановник Владислав Дудко, продюсер Павло Грицак.

 

У дитячій кінострічці знімуться: Анатолій Хостікоєв, Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Євген Нищук, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олеся Жураковська («Свати»), Олексій Богданович («П'ять хвилин до метро»), Ігор Бірча («Віталька»), Василь Бендас («Шоу довгоносиків»), Валентин Томусяк («Київський торт»), Анна Кошмал («Свати»), Леонід Шевченко («Іван Сила»), Костя Камінський («Трубач»), Андре Лопушинський («Три сестри»), Андрій Носихін («Джамайка»), Євгенія Гладій, Максим Кондратюк,Сергій Гаврілов та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY