detector.media
27.11.2014 20:24
Телеканал «Россия 1» вибачився перед калмиками за некоректні висловлювання свого телеведучого
Телеканал «Россия 1» вибачився перед калмиками за некоректні висловлювання свого телеведучого

Російська Державна телекомпанія (ДТК)«Телеканал «Россия» вибачилася перед калмицьким народом. Про це повідомляє сайт kalmykia-online.ru з посиланням на лист з офіційними вибаченнями, який надійшов голові регіональної громадської організації «Калмицьке земляцтво» Савру Дакінову.

 

Нагадаємо, 23 жовтня у програмі «Прямой эфір» на каналі «Россия 1» телеведучий Борис Корчевников, коментуючи складну долю героя передачі співака, соліста групи «Ласковый май» Юрія Шатунова,  сказав: «Він був схожий на калмика, обірваний, обдертий...».

 

Пізніше фраза викликала бурхливе обговорення серед користувачів рунету, зазначає «Лента.ру».


«Поділяю Ваше судження, що вирвана з контексту ця фраза носить яскраво виражений негативний характер. Неточно висловлена думка ведучого покликана була уточнити фразу його співрозмовця. Прийміть наші глибокі вибачення від імені ведучого, керівника і всього редакційного складу програми», - йдеться в листі телеканалу.

 

 

Нагадаємо, московський лікар Олексій Кащеєв повідомив, що журналістка LifeNews Юлія Іванова хотіла домовитися з ним, щоб першою дізнатися про смерть кінорежисера Ельдара Рязанова, якого  напередодні госпіталізували із «гострим порушенням мозкового кругообігу». Керівництво каналу заявило, що не буде вибачатися за інцидент.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY