detector.media
27.11.2014 19:24
СБУ продовжує виявляти в Україні друковані видання «терористичної спрямованості»
СБУ продовжує виявляти в Україні друковані видання «терористичної спрямованості»

Служба безпеки України продовжує виявляти на території України друковані видання «терористичної спрямованості». Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці у Facebook.

 

«СБУ виявляла і продовжує виявляти та припиняти розповсюдження на території України друкованих видань терористичної спрямованості, таких як «Новороссия», «Хочу в СССР» та інші», - написав радник голови СБУ.

 

Пан Лубківський також повідомив, що подібні видання розповсюджуються на Дніпропетровщині, Сумщині, Чернігівщині, Харківщині та в інших регіонах України. «Прикро, що низькою залишається активність українських громадян, які мали б бити на сполох у подібних випадках та звертатись на «гарячі лінії» правоохоронних органів», - зазначив він.

 

Раніше СБУ неодноразово затримувала розповсюджувачів і вилучала примірники газети «Новороссия» в різних містах на півдні, сході і в центрі України, ліквідовувала друкарні тощо.

 

Нагадаємо, у жовтні Державна реєстраційна служба скасувала державну реєстрацію низки друкованих видань, які в Держкомтелерадіо назвали сепаратистськими.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY